Sunday Special - Week 7

#usie bioscoop michiel de ruyter
#usie bij de bioscoop
Goedemiddag allemaal! Wat staat er allemaal voor jullie op de agenda? Ik neem je vandaag weer mee langs de week die ik heb meegemaakt. Lees jij mee met mijn diary?

Michiel de Ruyter

Maandag 9 februari
Op zondagavond ben ik naar Michiel de Ruyter geweest en die was om middernacht klaar. Het was een goede film, zag er goed uit en het verhaal was ook prima (wat persoonlijke interpretaties van de geschiedenis daar gelaten). Jammer alleen dat ik lawaaidoof ben want ik verstond niet alles. Ik merk toch dat ik beter af ben met ondertiteling. Ik word dus op maandag wat later wakker dan anders omdat ik moe ben van de nacht ervoor. Ik begin ook al een lichte keelpijn te ontwikkelen, oh jee als ik maar niet ziek word. Ik ga naar de markt en ben deze keer op tijd en slaag ook nog eens. Ik maak nog een pitstop bij de kringloper om te kijken of ze een speelgoedstrijkijzertje hebben. Ik ga nog naar het hoveniersbedrijf toe om te helpen en daarna ga ik naar huis om een was te draaien en Supernatural te kijken. In de avond blijf ik thuis want het eten smaakt me wel maar ik word er per direct misselijk van. Geen tapdance voor mij. Ik ben overigens niet de enige, want mijn schoonzus voelt zich ook verschrikkelijk samen met mijn broer en N. houdt het ook voor gezien want ze heeft iets verkeerds gegeten. 's Avonds op de app van de balletmeiden zie ik dat iedereen een beetje in de lappenmand is. Als dat maar goed gaat...

to do list team confetti hipgemaakt
To Do List van Team Confetti

Sushi bij Sumo

Dinsdag 10 februari
Deze dag sta ik ook wat later op, maar niet zo laat als gisteren. Voor 9 uur spring ik mijn bed uit en begin ik de dag met Supernatural en bloggen. Twee van mijn lievelingsdingen om te doen! Ik krijg ook mijn pakketje van Hipgemaakt binnen. De To Do List van Team Confetti is er!
In de avond ga ik met de auto naar Den Haag, we hebben afgesproken met vrienden en gaan sushi eten bij Sumo. Ik heb nogal wat file waardoor ik een stuk later aanwezig ben dan de rest, maar het is meteen gezellig. We danken D. voor zijn rol als getuige op onze bruiloft. We kletsen gezellig en we spelen wat met hun kleine meid. Voldaan rijden we naar huis en J. valt naast mij in de auto in slaap.

gedichten gebouwen
Gedichten op gebouwen

Tolerantie

Woensdag 11 februari
Aan de slag op kantoor! Een hele dag werken en werken en werken. We hebben een nieuwe stagiaire maar ze nam de moeite niet om zich voor te stellen. Dat betekent dat ik een hele dag met haar op mijn kantoor zit te werken zonder dat ik weet hoe zij heet en zij hoe ik heet. Maar ik neem deze maal ook niet de moeite om ze het goede voorbeeld te geven (dat heb ik al 5x gedaan bij 5 andere stagiaires). Zullen ze het ooit leren?! Hebben jullie ook last van dit soort ongeïnteresseerde stagiaires? Of nemen wij gewoon kinderen met desinteresse aan? De andere stagiaire zit de hele dag te kreunen, te zuchten, te geeuwen en zich uit te rekken. Ik wil hem het liefst een mep verkopen. Geen goede dag qua tolerantiegedrag. Daar zou ik echt beter in moeten worden.
Bij thuiskomst blijkt de nieuwe tv al te zijn afgeleverd, samen met de buurman brengen we hem rustig naar binnen. Na de tennis van mijn man kunnen we het ding dan eindelijk in elkaar zetten. We zijn er de rest van de avond mee bezig, maar man, wat een geweldig ding!

Valentijn?

Donderdag 12 februari
Nog een hele dag op kantoor, werken, werken, werken. Ik heb gisterenavond een Valentijnskaartje tussen de laptop van mijn man gestoken. Aangezien Valentijn tijdens carnaval valt, leek het me beter om er iets eerder wat mee te doen. Helaas opent hij zijn laptop niet op kantoor en kan hij hem rechtstreeks in een station inpluggen om te werken op kantoor. Zit ik maar te wachten op een reactie.. geen! Ik zit een klein beetje te sippen. Mijn collega's vinden het maar een beetje dom. Het is toch nog lang geen Valentijnsdag? Ik probeer ze uit te leggen dat het te maken heeft met carnaval en katers maar ik word alleen meewarig aangekeken. Gelukkig wordt mijn dag opgevrolijkt als mijn man alsnog een berichtje stuurt dat hij de kaart heeft gevonden en het heel attent van me vindt. Na enkele hints van mijn kant.

Carnaval 

Vrijdag 13 februari
Oeh vrijdag de 13e. Als dat maar goed gaat. Alles verloopt prima, maar ik moet me ook klaarmaken voor de carnaval. Daarnaast weet ik internet te installeren op mijn tv, waardoor ik nu achter elkaar bijvoorbeeld youtube filmpjes kan kijken en Netflix. Happy! Ook heb ik van mijn hubby een bos bloemen gekregen. Rozen en mimosa. Heerlijk!
Vanavond gaan we carnaval traditiegetrouw inluiden op onze eigen manieren. Mijn man spreekt af met zijn vrienden om nasi en kip te eten en daarna de stad in te duiken. Ik heb een afspraak met de dames van ballet. We zitten al een tijdje niet meer op ballet, maar we komen nog steeds op vrijdagavond samen. Erg gezellig!
Na ons avondje stappen loop ik naar mijn fiets en steek de sleutel in het slot, ik draai hem om en houd de rest van mijn sleutelbos in mijn handen. Sleutel afgebroken! Fiets dus laten staan en naar huis lopen. Heeeeeeel irritant dit.

Valentijnsdag

#usie carnaval
#usie met de optocht
Zaterdag 14 februari
Niet te veel gedoe met Valentijn, behalve een mooi kaartje met een lieve tekst erop. We zijn kapot van de vrijdag! Daarnaast gaan mijn man samen met mijn schoonvader mijn fiets bevrijden, door het slot door te zagen. Ik ben weer blij als mijn fietsje in de achtertuin staat. Op zaterdag is de optocht en dus trekken we weer een carnavalspakkie aan en gaan we naar de optocht kijken met Gl├╝hwein bij de hand. Anders is het echt te koud. Mijn nichtje is er ook bij en dat vind ik natuurlijk heel erg leuk. Wat is het toch een lief dotje in haar koeienpakje.

Autobusrellie

Zondag 15 februari
Als je dit leest, ben ik al bezig om mij klaar te maken voor de Autobusrellie. Als het goed is zal je hier morgen meer over zien als ik vannacht niet te brak ben om direct de foto's te uploaden, maar komt goed! Je zal de foto's een dezer dagen te zien krijgen. ;)

Labels: ,