Sunday Special - Week 6

Bonjour allemaal! Welkom bij de zesde week van de Sunday Special. Wat heb ik allemaal meegemaakt afgelopen week? Lees mee in mijn #diary :

Carnavalspakje

Maandag 2 februari
Ik buik nog wat uit van ons half-jarig-jubileum diner in Rucphen. We hebben twee dagen achter elkaar een heerlijk 4-gangen diner op. Vandaag is het (lichtelijk) balansdag. Ik probeer thuis wat te werken voor mijn reguliere baan, maar helaas is de online werkomgeving niet bereikbaar - jammer! Gelukkig hoef ik mij niet te vervelen want ik heb nog genoeg te doen. Zowel in mijn huishouden als aan mijn Italiaanse cursus. En zo ga ik onder andere op visite bij de Kringloper om weer spullen af te geven. Wat zullen ze toch blij met mij zijn! In de stad kom ik mijn oud-collegaatje tegen en maak ik een kort praatje met haar. We zijn allebei richting markt gegaan, maar komen allebei bedrogen uit: Ze zijn al opgeruimd! Ik begrijp het goed, want het heeft de hele dag gesneeuwd en er was geen kip in de stad te vinden. Maar ja, ik wil nog rode stof voor een Carnavalspakje halen... Dat zit er dus even niet meer in. Mijn teleurstelling verdring ik door een rondje door de bibliotheek te maken. Ik neem twee boeken mee: Een nacht in Parijs en een boek over Marokko. Daar gaan mijn beste vriendin J. en ik heen dit jaar!

glamour magazine nederland jamie dornan fifty shades of grey

Glamour Magazine - Jamie Dornan


Dinsdag 3 februari
Het valt me niet tegen, ik sta best bijtijds op. Ik word happy als de nieuwe Glamour magazine in de bus valt en ik Jamie Dornan op de cover zie staan.
Kunnen jullie je deze blog en deze blog nog herinneren? Fifty Shades of Grey komt steeds dichterbij en ik zal ervoor zorgen dat ik hem dit jaar zie. Op groot scherm. Vanwege Jamie. Ik vind hem gewoon leuk.

Supernatural

Woensdag 4 februari
Een super drukke dag op kantoor. Ik ren van hot naar her en ben constant aan het bellen of voorstellen aan het schrijven. Mails blijven ook binnen stromen. Als ik morgen maar ergens anders aan toe kom is mijn gedachte. Ik voel me daarnaast ook niet zo lekker. Na elke hap eten word ik misselijk. Ik zie het niet echt zitten om vanavond naar de yoga te gaan en krijg toevallig als ik dat denk, een berichtje van mijn BFF dat ze niet gaat omdat ze ziek is. Ja, dat is mijn cue: Ik ga dus ook niet. In de avond zing ik keihard mee met oude (rock)nummers van Alanis Morisette, Texas en K's Choice terwijl ik de afwas doe. Je moet het leven toch iets aangenamer maken. Ik installeer me fijn voor mijn tv en kijk een aflevering van mijn lievelingsserie Supernatural. In seizoen 7 zit een verschrikkelijke aflevering: 'Death's Door'. Tranen met tuiten!

nails of the day beauty nagellak rituals mystic amethyst

Wie Is De Mol?

Donderdag 5 februari
Ik ben lekker huiselijk bezig. Ik ga namelijk mijn kristalzegels inleveren en haal nog wat extra zegels op bij familie. In de tussentijd droom ik van een reisje naar Marokko. We hebben allebei OK om op reis te gaan! BFF & Nance on top of the world! Nu moeten we nog even boeken. En oeps ja, mijn paspoort verlengen. Om te chillen lak ik mijn nagels in een lekker donkerpaars kleurtje. Hij heet Mystic Amethyst en hij is prachtig! Natuurlijk zit ik ook klaar voor Wie Is De Mol? Gelukkig heb ik al mijn punten nog in de poule want ik zou schreeuwen als ik die kwijt zou raken. En nu... zijn jullie overtuigd van wie het is?

12uurtje het paviljoen roosendaal lunch #nomnom #foodstagram
Serious #foodstagram

12 Uurtje

Vrijdag 6 februari
In de middag ga ik lekker uit lunchen met mijn man. Ik neem het 12 uurtje maar krijg het niet eens op, daarna haal ik de laatste zegels die ik kon gebruiken op bij mijn familie. De rest van de middag ben ik doodop. Ik weet niet wat er de laatste tijd aan de hand is, maar ik ben uitgeput. Hebben jullie ook last van een winterdip? Ik heb enorm veel zin in de lente, dus sorry als je me volgt op Pinterest, maar ik heb heel veel cleaning & organizing pins gepind. Ik wil het liefst alles schoonmaken, opruimen en laten blinken. Heel huiselijk... niet dat ik dat ga doen dus want ik voel me futloos. Misschien na de carnaval. Super verrassing: We kopen een TV! Dat is voor ons allebei de allereerste TV die we ooit in ons leven kopen. Hij is gigantisch en voorzien van alle moderne snufjes, dus we zijn benieuwd... Nu nog wachten tot hij geleverd wordt. 's Avonds krijgen we privéles op het stijldansen.
Heb jij Pinterest? Dan zou ik het heel leuk vinden als je me volgt. Dat doe je hier: http://www.pinterest.com/nancycoster/

#usie ballroom dancing
Dansavond - #usie

Combimagnetron

Zaterdag 8 februari
Ik lever weer een hele zak met kleding en een paar oude schoenen in. Met pijn in mijn hart doe ik mijn leren laarzen weg. Ik heb ze al wel 8 jaar, het werd tijd om ze los te laten. Ik geloof dat ik aankomende herfst nodig nieuwe schoenen moet gaan kopen! Dat is toch ook wel iets leuks om naar uit te kijken. We hebben het 'koopvirus' te pakken want vandaag gaan we op zoek naar een nieuwe combi magnetron. Die vinden we en deze wordt ook besteld. Heel fijn want de ovenfunctie was bij ons stuk en die mis ik gigantisch. Mijn moeder komt onverwachts op visite en blijft uiteindelijk mee-eten. In de avond hebben we dansavond op onze dansschool. Leuk!

Michiel de Ruyter

Zondag 9 februari
In de ochtend gaat mijn man lekker de deur uit om te tennissen met zijn vriend en ik heb alle tijd om deze ochtend en middag aan te frummelen. Terwijl ik dit type is het middernacht geweest en weet ik nog niet wat ik allemaal ga doen morgen overdag. Maar relaxen staat wel hoog op mijn lijstje. Ook gaan we op zondag naar Michiel de Ruyter. Ik zal nog wel (via social media) laten weten wat ik daar van vindt!

Fijne zondag allemaal!

Labels: