Sunday Special - Week 5

bloch showtappers tapdance shoes schoenenWelkom bij mijn Sunday Special. Lekker voetjes omhoog, relaxen... en lezen wat ik en mijn blog allemaal hebben meegemaakt. Lees jij mee met mijn diary?

Showtappers

Maandag 26 januari
Vandaag staat er al weer een huisbezichtiging op de agenda. Eentje vlak bij het huis waar we nu wonen. Daar vliegen we doorheen want alles spreekt voor zich. Verder doe ik overdag veel klusjes in huis en 's avonds koop ik na de tapdance nieuwe tapschoenen. Mooie leren 'showtappers' zoals op de doos staat. Met een goede hak en een bandje. Ik ben verliefd.


Kleurenanalyse

Dinsdag 27 januari
#selfie kleurenanalyse
Opgemaakt met 'mijn' kleuren
Vandaag is het zo ver! Ik ga een kleurenanalyse laten doen bij een schoonheidsspecialiste in Dordrecht. Het kost je wat, maar dan heb je ook wat heb ik me laten vertellen. Dat blijkt niet minder waar. Wat is het leuk om te zien welke kleur je enorm flets maken en welke kleuren je volledig ophalen.
Erna ruim ik alle spullen van de kerstmis op, het wordt tijd om er afscheid van te nemen. De boom staat er nog met de lichtjes erin. Ik kan niet meteen volledig afscheid nemen, maar de lichtjes zullen ook dit weekend opgeruimd worden.
Vervolgens kijk ik naar de Herdenking van de Holocaust. Ik ben stil van de speeches. We mogen nooit vergeten wat er gebeurd is...

Woensdag 28 januari

Vandaag begint mijn werkweek. Het is nogal rustig op kantoor dus zitten we met drie mensen op één kantoor. Wel zo gezellig. Dat betekent niet dat ik het niet druk heb. Integendeel! Ik heb het druk met allerlei opdrachten vastleggen, contacten onderhouden en mensen informeren. De dag vliegt voorbij als ik ook nog eens onze website aanvul. In de avond ga ik naar de yoga. Zo fijn om elke week even les hierin te krijgen in plaats van zelf thuis wat 'aan te klooien'.

NOT beurs JMT meubilair
Nieuwe en oude werk samen

NOT beurs

Donderdag 29 januari
Weer een bijzondere dag. Ik mag voor mijn werk naar de NOT in Utrecht. In de ochtend vertrekken mijn collega's en ik samen naar Utrecht met de trein. Het is even een reisje maar eenmaal daar is het erg leuk om te zien. We spreken met allerlei mensen uit het werkveld. Mijn baas stond op de beurs voor EFKF, een non-profit organisatie waar hij chairman van is. Het leuke was dat het meubilair dat in zijn stand stond van mijn oude werkgever was, dus maakte ik een foto en stuurde deze door naar mijn oud-collega's om te laten zien dat het er piekfijn uitziet. De barstoelen zitten goed en zijn mooi en de tafel is ook prima. Ik kreeg meteen een paar leuke mailtjes terug. We gaan nadat we alle stands gezien hebben weer terug met de trein en zijn precies iets voor 5 uur terug op kantoor en vertrekken naar huis toe. Morgen is er weer een dag om keihard te werken.

Socializing

Vrijdag 30 januari
Lekker een half dagje werken en aansluitend een huis bezichtigen. In onze woonplaats, dus we hoeven er alleen maar heen te fietsen. Daarna gaan we de stad in om een en ander aan te schaffen voor J. Hij heeft nieuwe riemen nodig. Erna gaan we nog wat andere winkels af op zoek naar enkele zaken die ik nodig heb. We komen twee bekenden tegen in de stad en maken een gezellig praatje, gaan in de avond op visite bij mijn schoonouders en hebben een lesje stijldansen. Heel fijne, drukke en gezellige dag dus!

blingbling muis roze swarovskiTradities

Zaterdag 31 januari
We hadden een traditie met mijn ouders en oom en tante: Op Kerstavond met elkaar dineren, voor de nachtmis. De nachtmis bleek niet bezielend genoeg waardoor we besloten om deze over te slaan en gewoon op Kerstavond met elkaar gingen dineren. Toen mijn vader overleed, gingen we gewoon op Kerstavond weer dineren. De traditie voort zetten. Tot mijn oom ook overleed. We besloten om dit niet meer op ons oude stekje te doen, de traditie werd voortgezet in de buurt van mijn tante. En nu hebben we besloten om de dag aan te passen. We maken er een nieuwjaarsdiner van. En die vindt vandaag plaats. Het is hartverwarmend om mijn tante te zien. En soms ook moeilijk om met elkaar om de tafel te zitten. De pijn wordt ieder jaar minder, maar hij blijft er wel. Ik heb de afgelopen maanden weer meer last van verdriet om mijn overleden vader en ik was daarom afgelopen week een beetje zenuwachtig voor vanavond, voor het verdriet. Maar als ik opsta voel ik me prima, de zon schijnt en ik wil van alles doen. Overdag werk ik wat aan mijn blog en kijk ik naar een sollicitatiebrief van een familielid. Ik neem meteen mijn nieuwe roze bling bling muis in gebruik. Hij werkt prima. Ik ben deze dag gelukkig helemaal niet verdrietig en de avond is geweldig.

Half jaar getrouwd

Zondag 1 februari
Hoera! We zijn een half jaar getrouwd!!! Ik hou van mijn man. Hij is de leukste en liefste. En ik begin er nu echt aan te wennen dat ik voortaan Nancy van Loon genoemd word en ik hem 'mijn man' noem. Het klinkt wel heel erg volwassen, terwijl onze relatie nog zo jong en fris voelt. Vandaag gaan we lekker uit eten en de rest van de dag hebben we nog niet gepland staan. We zien wel hoe de dag vordert.

Labels: