Sunday Special - Week 2

fiat 500 tiny car cute

Fiat 500

Maandag stond in het teken van mijn auto laten maken. Nu is dat niet zo heel erg spannend denk je, maar mijn achteruitkijkspiegel hield ik ineens in mijn hand toen ik hem wilde verstellen. Daarnaast viel de radio ineens tijdens het rijden uit, meer dan één keer. Aan - uit - aan - uit - aan - uit... Gek werd ik er van. Vooral het radio gedeelte nam wat tijd in beslag. Ik heb een Fiat 500 en daar zit de radio integraal in het dashboard. Dat was even prutsen dus om de mijne eruit te krijgen en de nieuwe tweedehands erin. Ik zat te wachten in de showroom en maakte wat foto's van leuke auto's. Vooral deze voor de deur was geweldig.
Ik ging iets eerder naar mijn moeder toe om mijn nichtje te zien omdat zij de hele tijd om haar tante Nancy vroeg. Tie-tie? Tie-tie? Toen ik aankwam en haar een kus wilde geven zei ze alleen maar "Nnnnnee" als ik alleen al naar haar keek zei ze "Nnnnnee". Ik geloof dat de liefde over is.
Die avond ging ik lekker tapdancen. De les viel reuze mee, we krijgen altijd per kwartaal een nieuwe warming-up. Die kon ik redelijk bijhouden (met wat scheve gezichten hier en daar) alleen toen kwamen we aan het einde en moest ik tot sint juttemis blijven springen. Oefenen, oefenen, oefenen. Ik kon wel merken dat ik al lange tijd niet meer gedanst had; mijn benen werden loeizwaar.

Webdesign

Dinsdag is mijn vrije dag en toen ging ik op visite bij een vriendin van mij in Oegstgeest. D. woont hier al sinds maart maar we hadden nog geen moment gehad om een date in te plannen. Ik nam bloemen mee voor in huis (wit is altijd goed lijkt mij) en we lunchten ook samen. Ik sprak nog met haar vriendje en er zitten vast mooie dingen voor de toekomst van mijn bedrijfje aan te komen. Met D. sprak ik over het leven, werkdruk en wat we nu toch willen. Verhelderend en fijn om te sparren.
De terugweg was wat minder leuk want je komt hoe dan ook ergens in de file als je richting zuiden vertrekt. Dat betekende voor mij anderhalf uur in de auto met opstoppingen bij Wassenaar, Den Haag, Rotterdam en Dordrecht. Maar geen erge gelukkig dus ik kon vrij makkelijk naar huis rijden.

workspace werkplekNetwerkborrel in Roosendaal

Woensdag ging ik weer voor het eerst aan de slag! Een jaar geleden ben ik begonnen en vandaag begon ik dus aan mijn tweede jaar bij dit bedrijf. Ik moest na een vakantie van twee weken wel even back in the game komen maar voor je het weet doe je alles weer met je ogen dicht.
Aansluitend had ik een nieuwjaarsborrel van de ondernemers van Roosendaal. Het was leuk om te netwerken! Aan het einde had ik nog een kort gesprek met een man die een vrij chagrijnige vrouw naast zich had. Ik probeerde een gesprek aan te knopen maar daar was mevrouw blijkbaar niet zo in geïnteresseerd. De man wel, maar jeetje dacht ik: Wat heb jij een bekend gezicht. Mevrouw riep geërgerd: "Wát?! Géén bekend gezicht?" "Nee, ik zei je hebt een bekend gezicht" (Ik dacht in de tussentijd: Wie heb ik in hemelsnaam voor me, want ik geloof dat ik hem zou moeten kennen te deduceren aan haar reactie) "Nou dat kan kloppen zei hij, ik ben Prins Carnaval". Aha. Ik heb Prins Carnaval niet herkend. Blijkbaar ben ik niet helemaal op de hoogte.

walkabout breda restaurant hamburger #selfie

Walkabout

Op donderdag weer een werkdag. Ging prima maar het regende de gehele dag waardoor ik in de pauze genoodzaakt was binnen te blijven. Die tijd gebruikte ik om te bloggen!
's Avonds had ik afgesproken met J. om samen het nieuwe jaar goed in te luiden. Dat deden we bij een Australisch restaurant (Walkabout) in Breda onder het genot van ons favorietje: ETEN. Ik had een hamburger the size of my hand. Niet normaal zo groot maar hij was erg jammie. Aan het einde van mijn gang moest ik mijn broek op 'de vreethaak' zetten. We gingen na het restaurant door naar 't Hart van Breda om daar nog drankjes te doen en bij te kletsen. We lachten, gaven elkaar een high five en besloten dat we dit gewoon wat vaker moeten doen doordeweeks. Geen tijd voor yoga gehad dus voor het slapen gaan poses aangenomen waarmee je makkelijker in slaap komt.

Dreams

Vrijdag sta ik op en weet ik nog bijna alles wat ik gedroomd heb. Duidelijk geïnspireerd door mijn ervaringen van gisteren, droomde ik over kangaroes die een plaag vormen in een wijk waar ik onderzoek naar doe. Ze poepen in iedereen zijn voortuin. Ik krijg een berichtje op Instagram van prins Carnaval dat hij mijn stukje heeft gelezen op mijn blog over hem (vooruitziende blik heb ik in dromen hè). Ik ga naar feestjes waar ze gouden hotpants en gouden knee-high shoes dragen. Daarnaast ben ik overduidelijk single (denk ik) en hoef ik tegen leuke mannen alleen maar te zeggen "I like your hair" en er lekker doorheen te woelen met mijn vingers om ze mee naar huis te mogen nemen. Had ik moeten weten toen ik nog echt single was.
Vervolgens ging ik werken en sprak ik nadien af met mijn vriendin L. Even op visite om te kijken hoe het allemaal met haar is. In de avond krijgen we privéles, want er zijn geen andere stellen aanwezig op stijldansen.

Hema mobilebook

Zaterdag staat in het teken van uitslapen, hoofdpijn, zere keel en lamlendig gevoel. Zo verschrikkelijk vervelend dat ik alleen maar in bed wil liggen. Half december ben ik al behoorlijk ziek geweest, dus dit komt mij niet zo goed uit. Ik wil gewoon beter zij-hij-hij-hiiiiijjjnnn! In de tussentijd maak ik fotoboekjes van mijn Instagram foto's bij de Hema. Ik heb 2011 en 2012 met veel pijn en moeite af. Automatisch vullen doet hij achterstevoren, dus ik krijg als eerste mijn meest recente foto te zien in plaats van mijn eerste foto van het jaar. Ik wil graag albums die oplopen. Je kent het wel: Januari tot en met december. En niet: December tot en met januari - want dat slaat nergens op. Overal de teksten er dus zelf bij schrijven. Hels. Maar oh wat ben ik benieuwd nu ik er flink wat tijd in heb gestoken. Hoe zal het eindresultaat zijn? Ik denk dat ik er echt blij mee zal zijn.
's Avonds ga ik naar de verjaardag van mijn schoonzusje en kruipt mijn neefje lekker tegen mij aan terwijl hij een spelletje zit te spelen.

Yayoga

Zondag ben ik heel vroeg wakker en blijkt er op zondagochtend een programma te bestaan 'Yayoga' waar ik mijn yoga mee kan oefenen. Ik ben wel verschrikkelijk verkouden en hang meer naar adem te happen dan iets anders, maar ik doe het gewoon wel 's ochtends om half 9 en daar ben ik best wel trots op. Ik was zo vroeg wakker omdat ik lag te draaien en te hoesten en te snotteren. Na het ontbijt gaan mijn man en ik op pad op zoek naar huizen. De rest van de dag kunnen we chillen en vanavond ga ik naar de bioscoop.


Hoe was jouw weekend?

Labels: