Links tijdens de feestdagen

happy holidays mrsstilletto christmas kerstmis
Goedemiddag allemaal! Als je niet nu in de supermarkt andere mensen voorbij probeert te racen met je karretje, ze weg te slaan van de laatste producten die er liggen (hier komt nog een blogpost over, believe me), dan ben je wel je kerstinkopen aan het opruimen in de pantry/kelder/kast, of je aan het voorbereiden op twee dagen Kerstmis. Misschien kook je zelf wat, misschien niet. Maar de meesten hebben er vaak al wat hectische dagen op zitten. Fijn dus om vanaf NU te ontspannen. Ik ben vanochtend al begonnen en wij maken van deze avond een rustige avond, zonder rennen en vliegen. Gewoon thuis, drankje, filmpje... genieten - samen. Mocht er vanavond tijdens Kerstavond of tijdens Kerstmis een moment komen dat je het gezever van tante Joke niet meer kan aanhoren of even moet ontsnappen aan alle verplichte vragen "En hoe is het nou op jouw werk? ... Ja, de Belasting... nou!" heb ik een uitkomst: Wat fijne links voor tijdens de feestdagen. Lees maar mee!

Leuke feiten over de Love Actually cast: http://www.buzzfeed.com/briangalindo/heres-what-the-cast-of-love-actually-looks-like-now

love actually movie connections christmas kerstmis
Love Actually connections

20 Films om te kijken rond de Kerst.

Ook niet erg om naar te kijken tijdens de feestdagen; Sam Winchester van Supernatural: 11 Times Sam lost his shirt for basically no reason

Grote modemissers ergens begin 2000. Je vraagt je af: Waarom?

The Truth About Food aflevering 1 op Youtube te bewonderen. Best handig om te zien zo tijdens die mierzoete feestdagen ;) Ik wil ook graag nog de film Fed Up kijken over de negatieve effecten van suiker. Deze kan je ook On Demand kijken (of iTunes) zie deze website voor meer info.

Het laatste nieuws over de TV serie waar Sarah Jessica Parker in gaat spelen. Excited!

De film waar ik al naar zit uit te kijken. Lijkt de film jou ook wat? Johnny Depp in de hoofdrol van Mortdecai. De take in het bad is natuurlijk weer om van weg te dromen.Zo kom je lastminute in de Christmas spirit.

Hilarische blog van Ikbenirisiniet! Kerstmenu met konijn.

Cupcakes & Cashmere over thuiswerken: 10 Tips on Working From Home

Inspirerend: Een wardrobe restyle. Out with the old, in with the new! Passend bij het nieuwe jaar, je losmaken van het verleden en in 2015 kleding hebben die bij je past. Na het lezen van deze blogpost wist ik: Ik moet nu echt een kleurenanalyse gaan doen!

En mocht je gewoon genoeg hebben van alles, dan is er altijd wel een film op tv te zien, of Jamie Oliver te zien op 24 Kitchen.


Fijne Kerst allemaal!

Labels: , , , , , ,