De review die de reviewsite van bol.com niet haalde

michael buble dubbelcd to be loved christmas album
Deze review, mocht ik afgelopen jaar maar niet uploaden op bol.com. Deze review gaat over mijn liefde voor de cd van Michael BublĂ©. Om precies te zijn, zijn dubbelcd, met de kerstnummers erbij:

"In de decembermaand heb ik dit artikel in meervoud gekocht en cadeau gedaan. Ik ben zo enorm enthousiast over zijn Kerst cd en het nummer It's a beautiful day van zijn andere album To Be Loved is ook lekker aanstekelijk. Gelukkig bleef hij op zijn nieuwe album trouw aan zijn oude stijl: Heerlijke swing muziek met een prachtige, warme stem.
Deze dubbel cd is een ideaal cadeau om te geven (ook aan jezelf) in de decembermaand, omdat het een kerstcd met de grote favoriete kerstnummers is en zijn album To Be Loved. Eerlijk gezegd vind ik het een allrounder: Wie wilt er nu niet een dubbelcd met grote (kerst)hits en met (nieuwe) nummers in swing-stijl hebben?
Ik ben erg enthousiast en raad deze cd dan ook aan bij mijn vrienden en zoals gezegd: Ik vind de dubbel-cd zo goed dat ik besloot om hem wel vier keer cadeau te doen!"

Jongens, leg mij nu even uit waarom deze review de site niet haalde? Ik werd indertijd constant tegengehouden omdat er blijkbaar content in zat dat grof taalgebruik had, of waarbij ik verwijs naar andere sites. Het zou niet kloppen met hun code. Ik heb er wel 4x naar gekeken en dacht toen: Dikke vinger, Bol.com. Als jullie deze review niet willen, dan lekker niet.
En toch kon ik hem niet voor me houden, want wat ik had geschreven was ook echt waar en ja, ik wil het ook jullie laten weten: Ik ben dol op deze CD!!! Een echte aanrader voor de feestdagen.

Labels: , , ,