Best gelezen posts van 2014

best gelezen posts van mrsstilletto blogger
Ik neem jullie mee op een trip down memory lane. 2014 Was een bijzonder (blog)jaar: Ik had vanaf het begin van 2014 weer een baan, waardoor ik minder tijd over had om te bloggen. Ondanks mijn bruiloft plannen (wat ik ook nog eens on the side deed) maakte ik toch nog tijd vrij om regelmatig wat van me te laten horen. En ik sprak voor het eerst af met een blogvriendinnetje - Iets wat we vaker mogen doen! Er werden rubrieken ge├»ntroduceerd zoals PDS, over mijn steeds op de loer liggende ziekte Prikkelbare Darm Syndroom en de nieuwste rubriek Ondertussen in de provincie... Ik maakte voor het eerst een plog - de rage van dit jaar (of is het een blijvertje?) en startte mijn tweede en voorlopig laatste 365 dagen project: Een kijkje in mijn kast vol schoenen, tassen en accessoires.  Hieronder laat ik jullie meegenieten van de hoogtepunten van het blog Mrs. Stilletto met de meest gelezen posts per maand:

Januari: How to plan a bachelorette party

Hoe plan je een vrijgezellenfeest? Waar moet je aan denken? Wie nodig je allemaal uit? Gaat jouw zus of beste vriendin binnenkort trouwen, dan kan het best eens zijn dat jij het vrijgezellenfeest mag gaan organiseren. Ik help je alvast op weg met tips.

Februari: PDS deel 1

Mijn verhaal over Prikkelbare Darm Syndroom. Wat dit syndroom is en hoe het bij mij begon. Tevens ook het best gelezen artikel van afgelopen jaar.

Maart: Plog 2/3

De photolog van 2 maart! Het was op dat moment carnaval en iedereen wilt wel een kijkje in de keuken van een ander nemen. Ga met mij mee op een dagje Otobusrellie!

April: Hair colour

Mijn confession over mijn haarkleur... Beauty blog!

Mei: Verrassings in ondertrouw

Een verslag van de dag dat ik in ondertrouw ging. En dat we dat met een grote verrassing voor iedereen vierden!

Juni: PDS Deel 5 (op de voet gevolgd door Honeymoon: Zanzibar)

Ondergewicht, vermoeden van ziekte van Crohn en ziekenhuisonderzoeken. En mijn verhaal over onze keuze om op honeymoon naar Zanzibar te gaan. Zanzibar is heaven mensen.

Juli: House for sale (op de voet gevolgd door True Love)

Waar moet ik gaan wonen? Het is een vraag die mij bezig houdt en deel deze onrust en keuzestress met jullie. Het werd op de voet gevold door True Love, een blogpost over de serie Once Upon a Time en dat ik geloof in Echte Liefde.

Augustus: Practical bachelorette party advice

Praktische tips voor het vrijgezellenfeest. Wat neem je mee op de dag zelf? Waar moet je aan denken terwijl iedereen lekker een drankje doet? Ik geef je weer wat praktische tips.

September: Ondertussen in de provincie... High Tea bij Schoonheidsinstituut Nouvelle op de voet gevolgd door That's just rude!

Op 31 augustus wonnen mijn theeleut vriendinnen en ik een High Tea bij het schoonheidsinstituut. En wat hebben we genoten! Kijk mee wat er allemaal op tafel stond.
Deze post werd qua bezoeken op de voet gevolgd door That's just rude! Over niet-afzeggers op je bruiloft.

Oktober: Eetdagboek in Parijs

Ik ga naar Parijs en ik eet... Juist, een heleboel! Ik heb een eetdagboek bijgehouden van mijn dagen in Parijs. Wat at ik en waar at ik? Je kan alles volgen en oh wat was het lekker.

November: 25 Food vragen tag EN Laten we doen alsof (beide precies evenveel bekeken!)

De 25 food vragen tag vond ik heel leuk om te vullen omdat ik tags leuk vind en vooral omdat ik eten leuk vind. Daarnaast had ik een openhartig stuk geschreven over mijn tijd op de theaterschool en dat we allemaal zouden moeten proberen om opener naar elkaar te zijn.


December: 20 Films om te kijken met Kerstmis

De ultieme lijst met kerstfilms. Heb jij deze al bekeken? Ook mijn confession Handboek voor een perfect leven - Hoe doet ze het toch? is vele malen bezocht. Dat doet een mens goed, dat de persoonlijke blogs ook geapprecieerd worden.

Labels: , , , , , , , , , , , , ,