Ondertussen... in de provincie - High Tea bij Schoonheidsinstituut Nouvelle


gewonnen high tea schoonheidssalon nouvelle roosendaal
 

"Welkom!" Met een prosecco op het terras van Schoonheidsinstituut Nouvelle in Roosendaal worden we welkom geheten door Joyce. Een tafel vol heerlijkheden hadden we al klaar zien staan. Een taart, een chocoladepump, enórme cupcakes, brownies... Dit wordt genieten schiet er door mijn hoofd.Like en win actie

Mijn dansgroep en ik hadden een Like en win actie gewonnen op Facebook en werden op een zondag uitgenodigd om een High Tea bij Nouvelle te nuttigen. Naast de prachtige tafel en de discretie die de gastvrouw bezit, konden wij volop als vriendinnengroepje genieten van de high tea. Welke in samenwerking met Restaurant Jagersrust (Ossendrecht) voor ons mogelijk werd gemaakt.

nouvelle roosendaal joyceDe entree was geweldig en we dronken pratend en lachend onze prosecco op op het riante dakterras onder de heerlijke zon. De zon die wij voor het eerst weer zagen na een periode met regen. Natuurlijk hadden we de drank nèt achter onze kiezen toen het toch begon te regenen. Onze gastvrouw had de gehele tafel met zoetigheden juist verplaatst naar buiten en toen moesten we weer naar binnen verkassen, maar dit deed ze met een brede lach op haar gezicht en wij hielpen uiteraard mee.

Schoonheidsinstituut Nouvelle

Tijdens onze High Tea kregen we nog een uitleg over de verschillende mogelijkheden van de schoonheidssalon van Joyce. Twee vriendinnen van mij waren er al klant en roemden de heerlijke verwendag. Een hele dag of een middag alleen jij in de salon en heerlijk relaxen en allerlei behandelingen krijgen. Het was erg interessant om te horen.Schoonheidsinstituut Nouvelle heeft een afsprakensysteem, dus je kan niet zomaar binnenwandelen voor een behandeling. Wel hebben ze avonden waarop je een afspraak kunt maken en ook in de weekenden. Het is alleen wel zo dat je (ruim) van tevoren je afspraak moet inplannen en dit kan ook via internet. Ik heb zelf geen ervaring met de behandelingen of de salon, dus ik kan hier helaas niks zinnigs over zeggen. Tijd om dat te veranderen dus!

High Tea lekkers

Om nu maar eens over te gaan op de heerlijkheden die we allemaal kregen hieronder een korte opsomming en foto's van de dag:

Verder bonbons, thee in alle soorten en maten, verse muntthee, jus d'orange... HMMMM!


En ik nam natuurlijk een megahap van de mega muffin/cupcake. Dat is zo makkelijk nog niet!

De dag werd afgesloten met een fijne goodiebag. Deze was gevuld met: kandij knotsen, een oogschaduw (iedereen kreeg een andere kleur) van Golden Rose, een kookwekker in de vorm van een cupcake, eau de toilette Apple van Roxanne, 2 badbruisbolletjes, Nouvelle zeep (eigen zeep!) en een schattig theelichtje.
gekregen goodiebag nouvelle roosendaal winactie

Wij hebben een perfecte middag gehad en de aanhang zag groen van jaloezie dat wij zulke fijne uitstapjes hebben. Dit is natuurlijk ook te danken aan Schoonheidsinstituut Nouvelle en hun gastvrijheid. We hebben een leuke en lekkere middag om op terug te kijken.

Bedankt Joyce!


Deze high tea was in verband met een like en winactie en is niet te boeken bij de schoonheidssalon.

Labels: ,