Happy weekend to you all!

Hallo daar!

Het is alweer vrijdag, het weekend staat voor de deur! Wat ga jij allemaal doen dit weekend? Ik ga naar het theater om de try-out van het Scapino ballet te zien: Icons. Ik heb er erg veel zin in omdat ik vorig theaterseizoen naar niet één dansvoorstelling ben geweest.
Voor morgen staat er een diner op het programma omdat mijn schoonouders 40 jaar getrouwd zijn. Dat vieren ze met een grote groep en lekker eten bij een Grieks restaurant.
En zondag komt mijn vriendin (en fotografe) langs, dan zal ik mijn trouwfoto's voor het eerst zien! Exciting!!

Om dit weekend goed in te gaan heb ik weer een boel leuke artikelen en links voor je verzameld:

SJP's home

Het huis van Sarah Jessica Parker staat te koop. Iemand een miljoentje of wat te veel over?

New Moon in Libra

Eigenlijk een mooie uiteenzetting waarom sommige mensen nu het gevoel hebben dat het GENOEG is en NEE zeggen (en voornamelijk hun kont tegen de krib gooien). Check vooral jouw sterrenbeeld en de uitleg hiervan. Ik vond het zelf erg inspirerend. Voor het hele artikel: Neem rustig de tijd en anders kies je alleen voor jouw toekomstbeeld.
Om er achter te komen wat jouw sun, moon en rising signs zijn, kan je deze calculator gebruiken.

Lena Dunham geeft advies

30 September komt het boek 'Not that kind of girl' uit in Amerika en ik wil het NU al lezen! Voor haar boekpromotie heeft ze een serie gemaakt, waarin ze vragen beantwoordt en advies geeft. Zo grappig en oprecht. Je kan op de link drukken in deze titel die je naar Joanna Goddard's website leidt, of je bekijkt de afspeellijst hieronder:

Bekkenbodemspieren trainen

Ik heb nog nooit de lift hoeven doen, omdat deze meestal wordt vermeld wanneer je zwanger bent. Ik heb er al genoeg over gehoord van vriendinnen van mij. Bovendien schijnt het altijd goed te zijn om je bekkenbodemspieren te trainen en in plaats van de lift kan je ook hurken! Lees het grappige verslag van Madame ZsaZsa.

Alles over rillette

Ik ben verzot op rillette en als ik in Frankrijk ben moet en zal ik er wat van eten. Culy wijdde er een hele blogpost aan. Watertanden achter je laptop :)

En als extraatje de trailer van het Scapino ballet voor Icons waar ik vanavond heen ga:
Ga jij wat leuks doen dit weekend?

Source picture

Labels: , , , , , ,