Goodbyes at parties

Zeg jij altijd gedag op feestjes? Wij hebben tegenwoordig op grote feesten liever dat we vertrekken zonder de gastheer en/of gastvrouw daarmee lastig te vallen.

Op onze bruiloft

Op onze bruiloft wilden we zelfs niet dat mensen ons welkom heetten en gedag zeiden. Ze mochten gewoon vertrekken wanneer ze wilden want we wilden het liefst optimaal genieten van het feest. Ik had al vaker gehoord van mensen dat ze op hun eigen bruiloft net alle mensen welkom hadden geheten en toen alweer begonnen met het gedag zeggen van gasten - alsof het feestje maar 5 minuten had geduurd in hun beleving. Dat wilden wij voorkomen en wij besloten de ceremoniemeester te vragen of hij ze kon vragen om gewoon lekker te genieten van ons feest en als ze wilden vertrekken dat ze dan gewoon konden gaan.

Wat doe jij altijd op feestjes?

Het heeft ons in ieder geval een topfeest gegeven want we hebben optimaal genoten van ons feest. Wat doe jij altijd bij feestjes? Kleine thuisfeesten zoals verjaardagen en housewarming parties en grote feesten zoals bruiloften en themafeesten? Zeg jij altijd de gastvrouw gedag, of besluit je om er stiekem vandoor te gaan? Om je te helpen hierbij een leuk overzicht, gevonden op Explore.


Labels: , , ,