Nominatie Liebster Award

Wat leuk! Ik heb een nominatie te pakken! En die nominatie kreeg ik van Linda van de blog Linda's Lifestyle. Heel erg bedankt, Linda. Ik vind het erg leuk en bedankt dat jij mijn blog graag volgt!

Even vroeg ik me af of ik wel in aanmerking zou komen voor deze nominatie omdat het moest gaan om een beginnend blog. Hoewel ik al een tijdje schrijf, bleek ik er inderdaad onder te vallen: Als je minder dan 100 volgers hebt. Nou, dat heb ik wel! (Mochten jullie je nu direct willen aanmelden om mijn blog te volgen: de buttons vind je aan de zijkant. Van Bloglovin tot opgeven via emailadressen aan toe!)

Deze nominatie houdt in dat ik de vragen beantwoord van Linda die zij mij stelde. Dankzij haar vragen, krijgen jullie ook nog een wat beter beeld van wie Nancy nu eigenlijk is. Ik heb er zin in, kijk jij even mee?

1. Beschrijf in het kort waar jouw blog over gaat.
Mijn blog gaat over alles waar ik blij van word en bovendien over duurzaamheid, reizen (en Parijs) en lifestyle.

2. Wat is jouw guilty pleasure?
The Valleys. Het is echt schaamteloze televisie, ik weet het, maar ik word naar het scherm getrokken als ze op TV zijn. Ik zal nog eerlijker zijn: Ik schuim er de tv-gids voor af als ik de televisie net aanzet in de avond. Want hoe erg ze ook zijn, het zijn ook best lieve mensen.Kan je de video niet bekijken, klik dan hier: http://youtu.be/FYN2hxFH5rQ

En ik moet zo enorm lachen om hun uitdrukkingen! "Pop","Partial" & "Disco fanny" Hahaha! Hilarisch!Dit is het nummer van Leeroy, in de clip vind je ook Chidgey en Jenna terug. Kan je hem niet zien? Klik dan hier: http://youtu.be/55JgkibH8MI

3. Wat maakt jou uniek?
"Wat niet?" zouden mijn vrienden terugvragen. Mijn kledingsmaak is anders dan gemiddeld, dat maakt me uniek. Ik denk dat ik ook echt ben, dat is ook vrij uniek these days. En ik ben een erg positief ingesteld persoon.

4. Stel, je strandt op een onbewoond eiland, met wie zou je daar willen vertoeven? En welke 3 voorwerpen heb jij nodig om te overleven?
Ik wil er vertoeven met... mijn vriend. Toch prettig om eventueel samen dood te gaan haha! Ik hoop wel dat we het overleven hoor, maar ik geloof dat we niet zo handig zijn. Ik heb nodig om te overleven: 1 mes, touw en een boek over voedsel en drinken zoeken. Dan kom ik ongetwijfeld een heel eind. (Er van uit gaande dat ik mijn kleren nog heb en niet naakt rond paradeer) En gelukkig heb ik mijn vriend bij me, zodat hij mij een beetje overeind kan houden. Ik kan nogal dramatisch doen, vrees ik, en hij weet daar precies doorheen te prikken. Wel belangrijk als je jezelf wilt redden op een onbewoond eiland. Want het schiet niet echt op als je huilend in een hoekje zegt: Boehoehoe, ik kan dit niet! Terwijl ik eigenlijk heel veel dingen wel kan.

5. Wat is jouw mooiste herinnering?
Ik heb eigenlijk een leuke herinnering: We waren op vakantie en mijn vader ging de vouwwagen opzetten. Ik werd meerdere malen gewaarschuwd dat ik er niet in mocht. En ik luisterde niet en ik was/ben een beetje ondeugend en dus: Klom Nancy de vouwwagen in en dacht dit ongemerkt te doen. Ik sta op een foto waarbij ik gesnapt word. De uitdrukking op mijn gezicht: Priceless.
Ik heb nog zo veel andere mooie herinneringen, maar deze herinnering laat zien hoe ik was als kind en nog steeds een beetje ben.

6. Vertel ons eens over je grootste blunder!
Op een feestje heb ik eens met mijn dronken hoofd de stekker uit de muziek getrokken, met mijn voet hoor, ik bleef achter de draad hangen. Ik zie het nog steeds niet echt als een blunder, maar ik herinner me wel dat iedereen riep: Oh Nancy! Alors!!! (Het was in Frankrijk)
Er zijn weinig dingen die ik als een blunder zie, maar anderen waarschijnlijk wel. Ik zie het meer als dingen die ik deed, die ik ook anders kon doen haha!

7. Wat hoop jij met je blog te gaan bereiken? En waar zie jij jezelf over een jaar met je blog?
Het belangrijkste voor mij is om te blijven schrijven. Ik vind het zo leuk om iedere keer weer iets nieuws te verzinnen en bovendien vind ik het leuk dat er een medium bestaat waarop ik mijn hersenspinsels kan en mag delen. Zonder censuur. Ik zie mijzelf over een jaar dus nog steeds bloggen, maar ik hoop er wel iets meer volgers bij te hebben. Dat vind ik een lieflijke gedachte, ik ben ook niet echt van de grootspraak. Ik maak me namelijk geen illusies dat ik binnen een jaar ineens 100 volgers of meer heb. (Maar het zou wel heel leuk zijn!) Die ambitie heb ik wel, maar de achterliggende gedachte blijft dat het mooi is om te kunnen schrijven. Mijn ambitie is dus: een grotere schare fans te hebben en de mogelijkheid om te blijven schrijven. Een gefinancieerde klus her en der zou ook best leuk zijn.

8. Wat is jouw mooiste vakantiebestemming? Voor een citytrip en voor een vakantie.
Mijn mooiste vakantiebestemming is Frankrijk. Ik weet dat het corny klinkt, maar binnen enkele uren zit je in het zuiden van het land en zit ik op onze oude vertrouwde camping te genieten van de zon en een drankje op het terras. Het is mijn mooiste vakantiebestemming omdat ik er heel veel mooie herinneringen aan heb en het is de plek waar mijn vader de laatste minuten van zijn leven heeft doorgebracht.
Echter.... als ik een plek zou kunnen aanraden wat eens heel wat anders is en prachtig tegelijk (ik wil terug) dan zou ik jullie Thailand aanraden. Ik ben van het noorden naar het zuiden gegaan en bij Railay was het erg goed toeven met een kokosnoot in de hand en op een strand met geweldig water.

Qua citytrip is mijn all-time favorite natuurlijk Parijs. Paris, Paris je t'aime. Altijd en overal. Het is de stad van de liefde en ik heb er mijn hart verloren aan alles wat het te bieden heeft: cultuur, eten, the vibe... hmmmm.9. Waar haal jij jouw inspiratie vandaan?
Uit mijn eigen koppie. Ik ben afgelopen jaar op retraite geweest en ik ben er daar achter gekomen dat inspiratie en erop wachten - twee dingen zijn die niet met elkaar gaan. Je kunt wachten tot je een ons weegt en je innerlijke criticus vindt je idee dan weer niet goed genoeg. Het beste is gewoon te beginnen. En dat doe ik dan ook meestal. Ik schrijf vaak dingen die in me opkomen op in mijn notitieboekje dat ik altijd bij me heb. Dat idee werk ik dan later uit.

10. Welke van de vier seizoenen past het beste bij jou?
De lente. Ik ben dol op nieuwe beginnen denk ik, vandaar dat ik de lente zo mooi vind. Nadeel is alleen dat ik enorm allergisch ben (hooikoorts), maar ik ben altijd zo dankbaar als die lange, koude winter voorbij is en de wereld er weer zonniger uit begint te zien.

11. Welke boodschap zal jij je lezers mee willen geven?
Geniet van het leven (het duurt maar even) en sta positief in het leven - je ervaart het leven dan zo anders!

Labels: , ,