Loveshoot

Begin november vertrokken mijn verloofde en ik naar Amsterdam om ons te laten fotograferen. We hebben een echte Loveshoot gehad bij fotografe Sandra Hoogeboom van Last Love.
Een Loveshoot is een romantische reportage om je liefde voor elkaar mooi vast te leggen. En dat mooi vastleggen kan je wel aan Sandra overlaten.

Sandra is een opgewekte, professionele fotografe gespecialiseerd in portretfotografie en is zelf getrouwd in 2009. Ze weet dus hoe belangrijk het is om mooie reportages te schieten, ook als het gaat om romantische reportages. Ze werkt veel met natuurlijk licht en ik vind haar portretten altijd erg mooi en intrigerend.

We begonnen de dag rustig aan, door eerst wat te wennen aan de camera. Je voelt je nogal zelfbewust, maar al snel nam de lol over. We trokken onze jassen uit, poseerden op bruggen, grapten met elkaar, staken onze tongen uit naar elkaar. In de tussentijd fotografeerde Sandra druk door. We spraken een meisje die helemaal verliefd keek toen ze hoorde dat we gingen trouwen. Ze keek ons aan alsof we elk moment in Snow White en Prince Charming konden veranderen. Dat was zo lief.
Sandra wees ons iedere keer de weg naar weer een andere leuke locatie voor foto's. De binnenstad van Amsterdam is zo geschikt voor romantische foto's. Ze werd die dag geholpen door Marcel en hij sprong in het rond voor de juiste belichting omdat ze ook wat foto's met flits maakte. Toen we al een tijd bezig waren met de shoot begon het te regenen, maar gelukkig hadden we al een boel foto's gemaakt en dus besloten we snel een caf├ę in te rennen en ons op te warmen met warme chocomel.

Het leuke is, dat toen we de foto's zagen, er sommige geposeerde foto's waren en sommige foto's waren gemaakt toen we niet door hadden dat ze fotografeerde maar we iets liefs in elkaars oor fluisterden, lachten, of hand in hand door de straat liepen. Waardoor je een mooie mix hebt van geposeerde en naturel foto's.
Ik ben enorm blij met het resultaat en heb ook nog een geweldig leuke dag gehad. Ik kon maar niet ophouden met glimlachen. En als ik de foto's zie denk ik elke keer: Wat heb ik toch een knappe en leuke man. Wat ben ik toch een bofkont.

Als jij geïnteresseerd bent in alle foto's kan je deze hier bekijken. Als je meer wilt weten over Sandra en haar geweldige fotografie voor bruiloften, loveshoots of familieportretten, dan moet je absoluut op haar mooie website Last Love kijken! Ik kan haar zeker aanraden. Ze is professioneel en ongedwongen. Een goede combinatie voor een mooie en goede fotoreportage.

Lieve Sandra, enorm bedankt voor de relaxte dag en de prachtige foto's die je maakte. We hebben ons erg goed vermaakt en zijn erg blij met het eindresultaat!


Zou jij ook een loveshoot overwegen? Of kies je liever voor alleen een bruidsreportage?

Labels: , , ,