High Wine - Caruso

Recentelijk ging ik voor de verjaardag van mijn moeder samen met haar, mijn broer, schoonzus en verloofde naar restaurant Caruso voor een High Wine. Mijn verloofde koos voor een High Beer en kreeg in plaats van begeleidende wijnen, bier voorgeschoteld.
Het menu van die avond had behoorlijk wat in zijn mars. En we hadden er zin in. Hoewel ik moet toegeven dat we niet eerder een High Wine gedaan hadden, overvielen de grote porties me nogal. Ik had verwacht dat de hapjes wat kleiner waren, maar het smaakte ons allemaal heerlijk. Ik kan dit menu dus wel degelijk aanraden, maar ga er dan van uit dat je een diner hebt met begeleidende wijnen (of bieren) - Tenzij je een erg grote eter bent. We begonnen de avond met een cava om alvast in de feeststemming te komen en kregen er een smakelijke amuse bij. Het werd een erg gezellige avond met heerlijke gangen. We werden absoluut niet teleurgesteld!

Onderstaand vind je het menu met zo veel mogelijk foto's die ik snel tussendoor schoot met mijn mobiele telefoon.


Steak tartare : à la minute gehakte ossenhaas, aangemaakt met o.a. mosterd, ui en kappertjes
begeleidend bier:Brand Imperator    begeleidende wijn:Pinot Gris

 
***

spies van tonijn met fettuchini en spek-uiensaus
  begeleidend bier: Verboden Vrucht           begeleidende wijn:Enario Verdejo

(Helaas geen foto)

 ***
Gestoofd konijn in Kasteel rouge met pruimen
 begeleidend bier:   Hertog Jan grand Prestige       begeleidende wijn : Cabernet Sauvignon

 


***

Sabayon van Limonchello met perenijs en stoofperencompote
begeleidend bier: Kasteel Rouge  begeleidende wijn: Muscat de Rivesaltes
 

Wederom was ik blij verrast door de gastvrijheid en lekkere hapjes die Caruso ons voorschotelde. Eerder heb ik al High Tea's hier gedaan en in de avond zit de proeverij gezellig vol. Leuk voor een ontspannen avondje Roosendaal!

Labels: