Thee Leutje

Een tijdje terug ging ik met vriendinnen een heerlijke High Tea nuttigen in Leerdam. We kozen voor deze plaats omdat de beste vriendin van mijn vriendin daar woont (vooraan, rechts) en bovendien omdat Leerdam een heerlijk pittoreske stad is.

We gingen naar het Thee Leutje welke gevestigd is in een toren (Muizentorentje) aan de haven van Leerdam en het was enorm leuk. Toen we aan kwamen hing er al een heerlijke lucht in het etablissement, onze scones waren bijna klaar!

Het Thee Leutje is een absolute aanrader, mede omdat alles zelfgemaakt is. Ik heb vele keren een High Tea gehad maar deze hapjes waren (denk ik) de beste hapjes die ik ooit gehad heb bij een High Tea. Het fijne van de hapjes was dat het ook werd afgewisseld met fruit en een fris tomaatje en komkommertje. We hadden dus van alles wat!
Bij navraag bij mijn High Tea kameraden kwamen de volgende lekkerste hapjes naar boven: het gehaktbroodje, de cheesecake en het roomhoorntje. Deze laatste was ook mijn absolute favoriet.

Het Thee Leutje wordt gerund door twee enthousiaste dames die met plezier de High Tea uitserveren en je graag vertellen over wat je op je etagère hebt liggen. De locatie is klein (reserveren is vereist!), maar licht en gezellig met bloemetjeslopers op de tafels en vintage servies. En laten we vooral uniek niet vergeten!

Aangezien foto's meer zeggen dan woorden:

Cheesecake
 
Etagère met lekkers (gehaktbroodje onderste-midden, roomhoorntje bovenste)
 
Ben jij geïnteresseerd in een High Tea bij het Thee Leutje in Leerdam? Check dan hun website voor alle gegevens en verschillende menu's.

Labels: