Op ontdekkingsreis

Wat ik heerlijk vind aan shoppen is een nieuw winkeltje 'ontdekken'. Ik was met mijn moeder op de Winterfair geweest en kwam hier een erg leuk winkeltje tegen met prachtige nostalgische spulletjes en meubels. Ik was meteen verkocht. Toch duurde het even voor ik mezelf richting winkel begaf. (Tijd, tijd, tijd...)
Nu zijn ze verhuisd naar een nieuw pand en ik ben helemaal verliefd! In de afgelopen 3 weken ben ik er al 3x geweest. Het heet La Nostalgia en is te vinden op De Kade in Roosendaal.

Het pand is volledig (nostalgisch) ingericht, alsof je door iemand zijn huis heen loopt. Tot boven aan toe kan je alles bekijken en kopen. Je wandelt en ontdekt in iedere kamer weer wat nieuws. Ze verkopen de meest fantastische vintage en nieuwe spullen, allemaal landelijke stijl. Prachtig! Ook ik heb mijn hart verloren aan deze winkel en inmiddels al wat spulletjes gekocht.
Zoals deze kandelaar.

En mocht het ooit zo ver komen dat ik in een gigantisch huis ga wonen en mensen in dienst heb, dan kan ik ze altijd bellen met dit prachtige belletje. Hij klinkt als muziek in mijn oren, hoewel het voor de dienstbode vast niet zo zal klinken ;)


En wat ook zo leuk is: ze zijn zaterdag regelmatig te zien op Omroep Brabant in het programma Hot & Gespot. (Herhalingen ook nog op zondag te zien)
Gaat dat zien!

Ik ben dus inmiddels verkocht en denk dat ik wel met regelmaat de nieuwe spullen bij La Nostalgia ga bekijken. Een echte aanrader! Wie gaat er met mij mee op ontdekkingsreis?

Laatste update: Omroep Brabant heeft het niet op zaterdag 21 mei uitgezonden, dus is de uitzending nu verplaatst naar zaterdag 28 mei!

(An all Dutch post I'm afraid! I will post something in English again soon. This post is about a nice shop in Roosendaal, The Netherlands)

Labels: , ,