Beautiful people

Hoe mooi kunnen mensen zijn die de moeite nemen voor mensen? Die, als je op een bankje zit, even de moeite nemen om een gezellig praatje te maken. Die je niet direct voorbij lopen en raar aankijken als je in een dorp op een bankje zit en een tijdschrift leest. Maar een praatje maken over het weer, je pauze en je werk.

Of mensen die de moeite nemen om tijdens het uitlaten van de hond, aan te bellen om te zeggen dat het raampje van de auto nog een stukje open staat. Omdat het anders in kan regenen. Dezelfde man die eerder dit jaar vanuit de straat kwam aangerend om te zeggen dat het achterlicht stuk was.

Deze mooie mensen ontmoette ik gisteren. En ik ben blij dat er nog genoeg van dit soort mensen zijn. Die de moeite en tijd nemen voor anderen. Het inspireert me dat de wereld niet alleen maar doordendert maar ook om zich heenkijkt en tijd neemt voor kleine dingen. Zoals een praatje of iemand een handje helpen... Om jou te verlichten en te inspireren.How beautiful can people be when they just stop and take time for other people? People who take time to talk to you when you sit a bench in a small village where other people only stare at you. Just smalltalking.

Or people who are walking the dog and ring at your door, just to say that you have left the window open of your car. The same man who ran from the street towards us at the beginning of this year to tell us that the lamps weren't working from our car.

These beautiful people I have met yesterday. And I'm happy that these people still exist. People who take time for a little chat or to help you. It inspires me to see that the world can really take time for the little things in life. Which enlighten you.

Labels: , , ,