Wie is de Mol?

Vanavond is de finale van Wie Is De Mol? Ik ben nog niet verzekerd van wie de zogeheten mol zou moeten zijn. Is het Art die ik in het begin niet vertrouwde? Of is het Patrick die ineens in mijn ogen verdacht werd later in het programma?
Als het Art is, dan vind ik het jammer: bij hem lag het er zo dik bovenop! Op de foto van WIDM zie je hem in een rood shirt staan met een teken hierop. Nu ben ik niet helemaal thuis in de verschillende Aziatische talen en tekens, dus of het een Chinees of een Japans teken is mij onduidelijk. Als het Japans is, dan is dit een mooie aanwijzing. Aangezien de vorige editie in Japan was. Bovendien vervagen alle kandidaten om hem heen en heeft hij groene slippers; de kleur van de mol.
Daarentegen staat Patrick op de foto stiekem achter Art verscholen, zodat hij niet te veel opvalt. Ook om hem vallen alle mensen weg…

Art heeft in het begin overduidelijk zitten mollen wat zogenaamd onbedoeld was. Maar iedereen kon het zien daarom is Art al vanaf het begin hoofdverdachte nummer 1 zoals te zien was op de website. Dat is ook de reden; omdat het er zo dik bovenop ligt dat het een slechte mol zou zijn. En ik dus heimelijk hoop dat het Patrick is.

Waarom ik Patrick dan ineens niet meer vertrouwde en hem verdacht als De Mol? Een exact moment kan ik niet noemen. Ik vond het bijvoorbeeld heel vreemd dat hij jokers ging weggeven aan zijn goede vriend Art. En mijn gevoel zei gewoon de laatste tijd: hier is iets niet in de haak! Hoewel zijn reactie voor de vrijstelling wel écht overkwam. En dus denk ik dat ik gewoon mijn gevoel moet volgen. Vorige week dacht ik: het is Art. Maar ik hoop Patrick… Iets in mij zegt dat Art nooit zoveel over Patrick kan weten omdat ik denk dat Soundos er beter in zou zijn om allerlei feiten te onthouden dan Art. Zij heeft alles enorm goed genoteerd van alle opdrachten en extra informatie over de kandidaten. Aangezien zij Patrick als mol had en Art ook op Patrick zou zitten... zou je zeggen dat Soundos als winnaar uit de bus zou zijn gekomen. Spannend!!

Wat denken jullie? Wie is de Mol van dit jaar?

Art of Patrick?

Labels: , ,