Countdown

Op de tonen van Innuendo van Queen schrijf ik mijn laatste post van dit jaar. Gezien alle overzichten van 2010 kon ik natuurlijk niet achterblijven om nog wat te schrijven. Helaas heb ik een week met een griep op de bank gelegen (Ja de bank, want ik wilde niet ziek lijken en dus lag ik gewassen en aangekleed op de bank een beetje zielig te zijn) en heb ik dus niets meer kunnen schrijven afgelopen jaar.
Overal schieten de lijsten uit de grond van wat je had moeten dragen, wat de dames hebben gedragen, wat ze minimaal willen voor aankomend jaar, wat ze allemaal hebben laten zien op hun blogs...

Maar ik ben eerlijk. Als het einde van het jaar nadert, word ik een emotionele dweil. Dus wil ik hierbij een kort lijstje maken waar ik gelukkig van word en waar ik dankbaar voor ben.

Gelukkig
Ik word gelukkig van een schoon bed waar ik gedoucht en al lekker in kan wegkruipen. Ik word gelukkig van schommelen en van de zon die 's ochtends in je gezicht strijkt. De najaarszon die je nog kan verwarmen en waar je zo veel mogelijk van wilt genieten, tot het allerlaatst, met een flinke kop thee en een boek in je hand. Ik word gelukkig van snowangels in de sneeuw maken (met een griep tot gevolg, dat dan weer wel) en midden in de nacht bedenken dat je wilt gaan sleeen. Ik word gelukkig van nog zoveel meer dingen, maar nu kan ik alleen maar denken: de Top 2000 luisteren en meedansen en meezingen op de volumeverhogende klanken van de beste nummers uit de geschiedenis. Samen met mijn vriend.

Dankbaar
Ik heb kort geleden meegemaakt dat een vriendin haar moeder heeft moeten verliezen aan kanker. En dat zet je aan het denken... Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik nog steeds mijn vader aan mijn zijde mag hebben en dat hij zo goed als genezen is van kanker. Ik ben dankbaar dat mijn moeder er altijd voor me is en ik haar kan bellen om te vragen om raad.
Ik ben dankbaar dat ik eindelijk mijn darmsyndroom een plekje heb kunnen geven. Ik ben dankbaar voor een lieve broer waarvan ik hoop dat hij in zichzelf blijft geloven, net zoveel als hij in anderen gelooft. En zijn vriendin die ook mijn vriendin is, hem daarin steunt. En dat we nog veel mogen lachen samen natuurlijk, als familie.

Ik ben dankbaar dat iedereen waar ik van hou en om geef gezond is. En ik hoop dat dat ook zeker voor het nieuwe jaar zo blijft.

En last but not least. Ben ik enorm dankbaar dat mijn vriendje er altijd voor mij is (en me altijd aan het lachen maakt haha). Ik hoop dat we nog veel cocktails samen zullen drinken en veel zullen dansen :) That makes me happy!

Lieve mensen, maak er een leuk uiteinde van en hopelijk word 2011 heel erg mooi. Ik maak geen plannen meer, ik verwacht niets, maak geen lijstjes want... des te groter is de verrassing wat het leven voor je in petto heeft!

Happy new year!Liefs,
Nancy

Labels: ,